Vrijwilligers

Woordnacht zoekt vrijwilligers!

Op zaterdag 8 oktober vindt op 14 locaties in de binnenstad van Rotterdam de tweede editie van het Woordnacht-festival plaats. Met zo’n 60 auteurs wordt Rotterdam omgetoverd tot een grootschalig literair festival.

Voor Woordnacht 2016 is de organisatie op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. We hebben veel toffe functies in de aanbieding waarbij we hulp kunnen gebruiken. Auteurbegeleiders, baliemedewerkers, (assistent) coördinatoren, techniekmedewerker, runners, entreecontrole; er is voor jouw voorkeur altijd een plekje beschikbaar. Daarbij kun je tevens je voorkeuren opgeven qua werktijden.

Wat krijg je ervoor terug? Je maakt deel uit van één van de meest spraakmakende literaire festivals van 2016. Je kunt je voorkeuren opgeven voor de functie(s) die jou het meest aanspreken. Voor eten en drinken wordt gezorgd. Je reiskosten worden vergoed. En je krijgt natuurlijk gratis toegang tot het festival.

De vrijwilligersdiensten starten vanaf 19:00 uur en duren tot maximaal 00:30 uur. Het slotfeest is tot 02:30 uur, dus je hebt hoe dan ook nog tijd om mee te feesten. Je kunt zelf je participerende uren bepalen, maar we hanteren een minimum van 3 uur.

Heb je interesse om Woordnacht 2016 mede door jouw hulp een succes te maken? Stuur dan een mailtje naar: info@woordnacht.nl met daarin je voorkeuren en eventuele ervaring. Vragen stellen staat uiteraard vrij en deze beantwoorden we graag.

We zien je reactie graag tegemoet en we hebben er erg veel zin in!