Praktische Informatie

Blokkenschema
Het blokkenschema is te vinden op de website. Op de locaties is ook een uitgeprinte versie van het blokkenschema te vinden. Plan uw route!

Plattegrond
Op het blokkenschema is ook een plattegrond te vinden, inclusief adresgegevens van alle locaties. De online versie van de plattegrond is te vinden op de website.

Inwisselen tickets voor polsbandjes
Arminius, Museumpark 3, vanaf 16.00 uur
Gekochte tickets zijn vanaf 16.00 uur in te wisselen voor polsbandjes bij Arminius. Op vertoon van uw polsbandje bij de ingang van de locaties krijgt u toegang. Let op: de tickets kunnen uitsluitend bij Arminius ingewisseld worden voor polsbandjes. Alle locaties liggen op 5 minuten loopafstand van elkaar. Arminius fungeert tevens als centraal informatiepunt – u kunt hier met al uw vragen terecht.

Deurverkoop
Arminius, Museumpark 3. Vanaf 16.00 uur
Er worden tevens tickets voor Woordnacht aan de deur verkocht. Deze kunt u uitsluitend aan de kassa bij Arminius kopen. Er kan worden gepind. Ticketprijs: € 15,-

Parkeren
Museumpark 32.
Parkeren kan gemakkelijk bij Parkeergarage Museumpark. De parkeergarage is op 2 minuten loopafstand van hoofdlocaties Arminius.

Betalen
Betalen voor eten en drinken kan op de verschillende locaties. Het is niet nodig consumptiebonnen aan te schaffen; we werken met rechtstreekse betaling.