Praktische Informatie

Programmaboekje
Het digitale programmaboekje is te vinden op de website. Hier staan ook blokkenschema’s voor de vrijdag en zaterdag in. Op de festivallocaties zijn tevens gedrukte exemplaren van de programmaboekjes te vinden.

Blokkenschema’s
Vrijdagzaterdagmiddagzaterdagavond

Route naar de locaties
Op de website wordt bij elk programmaonderdeel gecommuniceerd bij welke locatie het onderdeel plaatsvindt. Door bovenaan op de link van de locaties kan er via Google’s routeplanner een route worden gezocht. Alle locaties liggen op loopafstand van elkaar (maximaal 10 minuten lopen). Daarnaast hebben we een plattegrond verwerkt in het programmaboekje. Klik hier voor de digitale plattegrond.

Inwisselen tickets voor polsbandjes
Arminius, Museumpark 3, vanaf 17.30 uur
Gekochte tickets zijn zowel op vrijdag 13 april alsmede op zaterdag 14 april vanaf 17.30 uur in te wisselen voor polsbandjes bij Arminius.

Dit polsbandje heeft u nodig om toegang te verkrijgen tot andere festivallocaties, Op vertoon van uw polsbandje bij de andere locaties, kunt u de locatie betreden. Programmaonderdelen op de zaterdagmiddag (tot 18.00 uur) zijn zonder bandje te bezoeken. Vanaf zaterdag 18.00 uur moet u weer gebruik maken van polsbandjes.

Let op: de tickets kunnen uitsluitend bij Arminius ingewisseld worden voor polsbandjes. Arminius fungeert tevens als centraal informatiepunt – u kunt hier met al uw vragen terecht. Daarnaast zijn er vrijwilligers aanwezig op elke locatie die u van informatie kunnen voorzien.

Deurverkoop
Arminius, Museumpark 3. Vanaf 18.00 uur
Er worden tevens tickets voor Woordnacht aan de deur verkocht. Deze kunt u uitsluitend aan de kassa bij Arminius kopen. Zowel op vrijdag 13 april en zaterdag 14 april gaat de kassa om 18.00 uur open. De kosten voor tickets aan de deur zijn €3,- hoger dan vooraf gekochte tickets. Aan de deur kan er met cash en via de pin worden afgerekend.

Passepartout aan de deur: €23,-
Dagticket aan de deur: €17.50,-

Parkeren
Museumpark 32.
Parkeren kan gemakkelijk bij Parkeergarage Museumpark. De parkeergarage is op 2 minuten loopafstand van hoofdlocaties Arminius.

Betalen
Betalen voor eten en drinken kan op de verschillende locaties. Het is niet nodig consumptiebonnen aan te schaffen; we werken met rechtstreekse betaling bij de locaties.