Info

Praktische informatie

Programmaboekje
Het digitale programmaboekje is te vinden op de website. Op de festivallocaties zijn tevens gedrukte exemplaren van de programmaboekjes te vinden.

Route naar de locaties
Op de website wordt in elke programmabeschrijving gecommuniceerd bij welke locatie het onderdeel plaatsvindt. Door bovenaan op de rode link van de locatienaam (zie de groene pijl hieronder) te klikken zoekt Google’s routeplanner automatisch de snelste route. Alle locaties liggen op loopafstand van elkaar. Als alternatief kan er gebruikt worden gemaakt van de online plattegrond waarop alle locaties zijn te vinden.


Kassa / Inwisselen tickets voor polsbandjes
Gekochte tickets zijn op vrijdag bij Arminius en op zaterdag bij TENT in te wisselen voor polsbandjes. Tickets zijn te scannen van een telefoon en hoeven niet verplicht te worden uitgeprint.

Vrijdag 25 oktober
Bij Arminius (Museumpark 3) vanaf 19:15 uur tot 22:45.

Zaterdag 26 oktober
Bij TENT (Witte de Withstraat 50) vanaf 19:00 uur tot 22:30.

Het polsbandje heeft u nodig om toegang te verkrijgen tot de festivallocaties. Programmaonderdelen op de zaterdagmiddag (tot 18.00 uur) zijn op vertoon van een (e-)ticket te bezoeken.

Let op: de tickets kunnen uitsluitend bij Arminius en TENT ingewisseld worden voor polsbandjes. De kassa fungeert tevens als centraal informatiepunt – u kunt hier met al uw vragen terecht. Daarnaast zijn er vrijwilligers aanwezig op elke locatie die u van informatie kunnen voorzien.

Deurverkoop
Er worden tickets voor Woordnacht aan de deur verkocht. Aan de kassa (vrijdag bij Arminius vanaf 19:15 en zaterdag bij TENT vanaf 19:00) kunt u cash en met pin betalen.

Parkeren
Museumpark 32.
Parkeren kan gemakkelijk bij Parkeergarage Museumpark. De parkeergarage is op 2 minuten loopafstand van hoofdlocaties Arminius en TENT.

Betalen
Betalen voor eten en drinken kan op de verschillende locaties. Het is niet nodig consumptiebonnen aan te schaffen; we werken met rechtstreekse betaling bij de locaties.

Zijn er onbeantwoorde vragen? Neem contact op met info@woordnacht.nl.

Nieuwsbrief

Inschrijven voor de nieuwsbrief kan via deze link. Oudere nieuwsbrieven kunnen hier worden bekeken.

Organisatie

Hans Sibarani (directeur/hoofd programmering)

Alek Dabrowski (co-programmeur)
Wilma Scheffers (externe adviseur programma)

Marieke Sibarani (perscontact)
Gari Koolen (communicatie/content management/social media)
Talitha Nöllen (social media)

Özgür Canel (festivalmanager)

Anne Valk (productie)
Elma Jonker (vrijwilligers coördinator)

Bestuur
Voorzitter: dhr. H.G. (Hans) Walgenbach
Secretaris: mw. A.C. (Anja) de Jong
Penningmeester: dhr. J.E. (Jacques) van Heijningen

Partners

Een overzicht van al onze samenwerkingspartners is hier te vinden.

ANBI

RSIN: 855379686
KVK: 63740907
IBAN: NL20ABNA0434756431
BTW: NL8553 79 686 B01
ANBI: Status aangewezen. Voor de complete ANBI-beschrijving klik hier.

Jaarverslagen

2017 – Financieel Jaarverslag
2018 – Financieel jaarverslag / KVK-verantwoording / Inhoudelijk Jaarverslag

Steun Ons Festival

Woordnacht wil de belangstelling voor Nederlandstalige literatuur vergroten. Woordnacht steunen door donateur te worden? Dat kan. Lees hier meer over de belastingvoordelen omtrent de Geefwet.

Neem contact op met Gabrielle Anceaux voor meer informatie over het doen van een donatie.

Vrijwilligers

Op vrijdag 25 en zaterdag 26 oktober vindt op meerdere locaties in de binnenstad van Rotterdam de vierde editie van het Woordnacht-festival plaats. Met een divers aanbod aan auteurs wordt Rotterdam omgetoverd tot een grootschalig literair festival. Ook voor Woordnacht 2019 zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. We hebben veel functies in de aanbieding waarbij we hulp kunnen gebruiken. Auteursbegeleiders, baliemedewerkers, (assistent) coördinatoren, techniekmedewerker, runners, entreecontrole; er is voor jouw voorkeur en interesses altijd een geschikt plekje.

Lees hier meer over hoe je aan te melden als vrijwilliger.