Arrangementen

Tijdens Woordnacht kan er op diverse plekken worden getoost en gehapt. Arminius, WORM, Bilderberg Parkhotel, Nostra, de Ridder, de Schouw en CoffeeCompany bedienen zich van een eigen bar. Daarnaast kan er bij Panenka en Vineum worden gedineerd.

Panenka
Op vertoon van een Woordnacht-bandje kan de Beer Can Chicken, Panenka’s ‘signature dish’, tegen korting worden besteld. Normaal voor € 17,50, tijdens Woordnacht voor € 12,50.

Vineum
Vanaf 19:45 neemt Woordnacht restaurant Vineum over. Literair journalist Frank van Dijl, tevens oprichter van culinair magazine De buik van Rotterdam, gaat in gesprek én aan de maaltijd met Ronald Giphart in zijn hoedanigheid van culinaire schrijver en fijnproever. Festivalbezoekers kunnen zich intekenen om een gerecht mee te dineren. Het gerecht bestaat uit Tagliatelle met verse truffel, gebakken cantharellen, room, “Parmezaanse” kaas, rucola cress en wijn. Kosten zijn €25,- per persoon. Er zullen gedurende de avond 2 à 3 rondes zijn. Afsluitend is er nog een ronde waarbij ingetekend kan worden voor Europese kazen met garnituur en wijn. De kosten hiervan zijn €22,50,- per persoon.

Intekenen kan op de avond zelf. Jezelf verzekeren van een plekje kan door vooraf in te tekenen via info@vineum.nl of 010-7200966.